logo

├║w verhaal, icutthecrap

Iedereen kan een camera vasthouden. Maar een idee vertalen naar een mooi vormgegeven, pakkend verhaal dat uw project of boodschap versterkt, is andere koek. 

 

eerste stap: uw idee

In een vrijblijvend gesprek bespreken we de inzet en toegevoegde waarde van film en de inpassing daarvan in een communicatieproject of -campagne.

 

offerte

icutthecrap maakt vervolgens een heldere offerte met daarin een overzicht van de werkzaamheden van de in te zetten middelen en het aantal uren dat daarmee gemoeid is. Op die manier komt niemand voor verrassingen te staan. 

 

film

Als de keuze valt op het maken van een video, bereidt icutthecrap alles voor wat nodig is om te filmen: scenario, locatiebezoeken, shotlist, apparatuur etc. Indien nodig, gaat icutthecrap ook op zoek naar acteurs. De duur van het filmproces verschilt per project en hangt af van de keuzes die worden gemaakt. icutthecrap werkt met professionele video- en audioapparatuur.   

 

montage

Tijdens het montageproces maakt icutthecrap van de beelden een vloeiend verhaal, met een kop en een staart. Met of zonder (rechtenvrije) muziek, titels, voice-over en huisstijl. Dit alles gebeurt met behulp van de nieuwste versie van Final Cut Pro X en andere editprogramma's. Na bespreking van de eerste oplevering zijn montageaanpassingen mogelijk.

 

creatief netwerk

Hoewel zelfstandig werkend, doet icutthecrap indien nodig een beroep op haar deskundige netwerk: collega-filmers, grafisch ontwerpers, acteurs, tekstschrijvers en musici.