logo

Janneke Voskamp

Een krachtige en pakkende film of filmreeks spreekt tot de verbeelding, verduidelijkt, concretiseert, maakt wat los en zet aan tot actie. Janneke Voskamp uit Utrecht helpt u met een doeltreffende én betaalbare filmproductie. Daarnaast doet ze interimopdrachten als (communicatie)projectcoördinator en als -adivseur.

portret2 MG 0774 vrijstaand1

"Gaandeweg mijn werkende leven als projectcoördinator, communicatieadviseur en tekstschrijver werd ik me veel meer bewust van de impact van beeld op mensen. Om daar meer mee te kunnen doen, ben ik een professionele opleiding tot filmmaker gaan volgen: cameravoering en montage. Al snel had ik de smaak te pakken en nog voor het einde van de cursus was mijn eerste opdracht binnen. 

 

Aanvankelijk deed ik het filmwerk 'erbij', dat wil zeggen naast mijn baan bij de Universiteit Utrecht. Omdat het maken van films voor bijzondere mensen en organisaties erg leuk is, maar ook tijd kost, heb ik in 2016 de stap gezet om fulltime verder te gaan als zelfstandig ondernemer. Behalve films maken, werk ik ook als interim projectcoördinator en communicatieadviseur. Niet alleen omdat het gaaf is om te doen, maar ook omdat het handig is als ik een organisatie kan helpen met een samenhangend en uitvoerbaar multimediaal communicatieplan. 

 

Wil je meer weten? Of wil je dat ik een keertje vrijblijvend met je meedenk? Bel of mail, dan maken we een koffieafspraak."

 

scholing:
- Factor C, methodiek gericht op stakeholdersanalyse en -communicatie

- filmopleiding: cameravoering & montage (FinalCutProX) voor Camjo's

- filmen met DSLR, audio, scenario schrijven en nachtfotografie

- schrijven voor internet, communicatieadvies, presentatie voor camera 
- culturele antropologie, wo-diploma, spec. interculturele communicatie

- journalistiek, hbo-diploma, spec. geschreven pers

 

Zie ook mijn LinkedIn-profiel.